Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Sponsoring

Wordt u ook sponsor van onze vereniging?

Nieuws afbeelding 14-4-2014 De Hattemse Mixed Hockey Club (HMHC) heeft al vele jaren een bijzondere reputatie. Een kleine, zeer actieve en dynamische club, die al van oudsher meedraait in de top van de Nederlandse hockeywereld.

De basis van het succes is de gedegen jeugdopleiding, waar diverse internationals uit voortgekomen zijn.Vanwege deze reputatie heeft de club een bijzondere uitstraling, die het bedrijfsleven uitstekende kansen biedt om door middel van sponsoring haar naamsbekendheid te vergroten en haar producten en/of diensten op een sportieve wijze onder de aandacht te brengen.Daarnaast is iedere sponsor automatisch lid van de business club van de HMHC, waardoor de sponsoren ook de gelegenheid hebben om elkaar tenminste 3 x per jaar informeel te ontmoeten. Kortom reden genoeg om u als sponsor aan te sluiten bij de HMHC.

Hierbij een overzicht van de verschillende mogelijkheden:
- Hoofdsponsorschap van de vereniging en/of van Heren 1
- Stersponsorschap
- Bordsponsoring (3, 6 of 9 meter)
- Shirtsponsor van een of meerdere teams
- Sponsoring van evenementen of toernooien
- Lidmaatschap van de Business Club

Uw idee of suggesties: Indien u interesse heeft in welke vorm van sponsoring dan ook, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met [email protected] of met een van de leden van de sponsorcommissie.

 


Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter