hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Corona-richtlijnen en protocollen HMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

7-9 De trainingen en de competitie zijn weer begonnen. Er komen dan ook veel vragen binnen over de Corona-richtlijnen. Hieronder de meest recente regels die gelden bij HMHC op basis van de laatste informatie van de gemeente Hattem, RIVM en KNHB.

Algemeen
De algemene regels zijn uiteraard ook op onze club van toepassing: houd anderhalve meter afstand, nies/hoest in je elleb

Lees verder

Verplichte registratie op wedstrijddagen

Algemeen Nieuws afbeelding

31-8 Als de kantine is geopend, moeten we als club voldoen aan de registratieplicht. Zo kunnen we bijhouden welke bezoekers er op ons terrein zijn geweest en dat is van belang bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Dat betekent in de praktijk dat er op wedstrijddagen een registratieplicht geldt. U moet dan bij binnenkomst onderstaande QR code scannen met uw mobiel waarna u doorgestuu

Lees verder

Update over nieuwe shirts

Algemeen Nieuws afbeelding

21-8 Zoals eerder gemeld krijgen alle teams vanaf komend seizoen een nieuw tenue. De rokjes, broekjes en sokken van onze nieuwe kledingleverancier Craft liggen vanaf eind september in de winkel van Leerentveldt in Zwolle. De shirts worden tegen die tijd uitgedeeld op de club. Exacte data worden tegen die tijd nog gecommuniceerd. De shirts zijn dan ook bedrukt met de naam van onze nieuwe hoofdsponsor.

Lees verder

Nieuwe shirtsponsoren H1 en D1 bekend!

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-8 Zondag vond op de club de jaarlijkse sponsorloterij/shirtjesdag plaats. Vanwege de Corona-maatregelen was er dit keer gekozen voor een online loterij. De 22 sponsoren die een lot hadden gekocht, konden via een zoommeeting meekijken hoe onder toeziend oog van het bestuur en de sponsorcommissie de pingpongballetjes uit de schaal werden gehaald.
De volgende sponsoren staan komend seizoen op d

Lees verder

Craft maakt bij Hattem entree in hockeywereld

Sponsoring Nieuws afbeelding

25-6 De Hattemse Mixed Hockey Club heeft een primeur. De club heeft in Craft Sportswear een nieuwe kledingsponsor voor de komende drie seizoenen gevonden. Voor Craft is het de eerste keer dat ze in zee gaan met een hockeyclub. Leerentveld Vrijetijd in Zwolle blijft ook de komende drie jaar het officiƫle verkooppunt voor de kleding.
Craft was al actief in teamsporten zoals voetbal, volleybal

Lees verder

Volvo Clubbonus

Sponsoring Nieuws afbeelding

24-5Volvo heeft de Clubbonus uitgebreid met een bonus van 500 Euro bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion. En natuur is de oude clubbonus van 1000 Euro bij een nieuwe Volvo ook nog steeds geldig.Nog een extra kans om uw clubkas aan te vullen!

Lees verder

Ongewenst gedrag op en rond het veld

Bestuurszaken Nieuws afbeelding

23-3Bij de Hattemse hockeyclub komt het gelukkig niet vaak voor dat er kaarten worden uitgedeeld op het veld. Spelers en toeschouwers zijn zich bewust van het belang van sportiviteit en respect voor de scheidsrechters en de tegenstanders. De club spreekt zich dan ook nadrukkelijk uit tegen ongewenst gedrag op en rond de hockeyvelden. Daar wordt verbaal of fysiek agressief gedrag onder verstaan, maar o

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - LOHC
Datum zondag 27-9 Spelen 14:45

Dames 1

Dames 1 - HCOB - Hockeyclub Overbetuwe
Datum zondag 27-9 Spelen 12:30

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM
038 444 2416

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter