Wie zijn wij?
hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? 

HMHC is een kleine maar zeer ambitieuze hockeyclub voor jong en oud waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Elke hockeyclub kent Hattem. Je kon en kan niet om ons heen. De vele kwalitatief goede trainingen zijn een belangrijke asset voor de jeugd. Hierdoor kunnen de jeugdteams op hoog niveau hockeyen. Ook de randvoorwaarden worden door veel actieve vrijwilligers veilig gesteld en zo houden we met z’n allen de club draaiende. Deze grote betrokkenheid zorgt ervoor dat er in de club een echt familiegevoel heerst waarbij onze leden maar ook de bezoekende clubs zich snel thuisvoelen.

 

De uitstraling van sportsponsoring

Hockey is een sport met een goed imago en wordt gekenmerkt door fair play. Door de sponsoring van HMHC, komt u in contact met diverse doelgroepen: gezinnen en bedrijven. Door sponsoring bereikt u niet alleen deze interessante doelgroepen, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid.

Sportsponsoring is een bijdrage die bedrijven gelukkig graag leveren. Los van het feit dat met sportsponsoring de naamsbekendheid toeneemt en op sympathieke wijze aandacht wordt gevraagd voor uw producten, staat u door de sponsoring van onze vereniging midden in de samenleving. Een samenleving die bewegen waardeert en aanmoedigt, die presteren apprecieert en inzet en discipline als positieve waarden beschouwt. De HMHC waardeert het enorm dat u uw naam mogelijk wilt verbinden aan onze vereniging. Met een sponsor partnerschap met HMHC, kunt uw uw relatie met bestaande klanten versterken maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. 

  

Geen hockey-ambities zonder sponsoren

Onze breedtesporters moeten optimaal profiteren van de kwaliteit van onze accommodatie. Met een kunstgrasveld die aan vervanging toe is en een gedateerd clubhuis kunnen wij elke sponsorbijdrage goed gebruiken. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers is de organisatie van de hockeyclub een geoliede machine, waarbij het spelplezier en de gezelligheid een belangrijke plaats inneemt.

 

Ons Heren 1 team speelt momenteel Tweede Klasse. De roemrijke jaren in het verleden, toen Hattem Hoofdklasse speelde, lijken ver weg. En ons doel is natuurlijk om weer te promoveren naar de Eerste Klasse. Door te investeren in een goede opleiding van eigen spelers en het aantrekken van (buitenlandse) hockeyers die op niveau spelen, komt dat doel steeds dichterbij. Daar profiteert de hele club van, inclusief haar sponsoren.

 

Een ander belangrijk onderdeel van de club zijn onze sponsoren. Zonder hen zouden we nooit zo’n mooie en ambitieuze club zijn geworden. Neemt u voor een toelichting op de mogelijkheden gerust contact op met de sponsorcommissie via [email protected] 

 

 

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter